shareit

Данон България: Депутатът Иванов си има име, не му викайте „Данона“

| от |

Производителят на млечни продукти „Данон България“ разпрати специално прессъобщение до българските медии с молба да бъдат коректни към името на търговската марка и да не го употребяват като прякор на български депутат.
Става въпрос за депутата на България без цензура“ Мартин Иванов, чийто прякор е точно Данона.

„Данон България се обръща към българските медии с молба да не свързват уважавания световен бранд с личности, които нямат нищо общо с него. Смятаме за неуместно публикуването на прякор „Мартин Данона“, тъй като конкретната личност няма и никога не е имала взаимоотношения с компанията.

От компанията напомнят на българските медии и че визираният народен представител си има презиме и фамилия –Мартин Стоянов Иванов.

„Данон България“, част от „Данон Груп“, е компания с традиции и отговорности и вече 21 години инвестира в българската икономика.

„Компанията винаги е поддържала изключително професионални отношения с представителите на медиите в България и се надяваме това сътрудничество да продължи и в бъдеще.

Ето защо молим всички медии за коректност при споменаването на нашия бранд, тъй като според нас е нередно той да бъде свързван с личности, които нямат нищо общо с него“, се казва в прессъобщението.

В последните два дни името на депутата Мартин Иванов беше споменавано често в медиите, покрай факта, че той остана единственият представител на Николай Бареков в парламента, след като Веселин Танчев и Георги Ковачев напуснаха вчера партията „България без цензура“.

 
 
Коментарите са изключени за Данон България: Депутатът Иванов си има име, не му викайте „Данона“