shareit

Дафовска: От страна на федерацията ще има опит за разрешаване на всеки проблем

| от |

„От страна на федерацията ще има разговори и опит за разрешаване на всеки проблем“, това каза президентът на БФ Биатлон след срещата с Краси Анев и министър Красен Кралев, предаде БГНЕС.

Днес Кралев прие президента на БФ Биатлон Екатерина Дафовска и състезателят Красимир Анев, за да обсъдят и разрешат напрежението, което възникна във федерацията.

Анев беше обвинен от президента на федерацията Екатерина Дафовска в бойкот и от известно време двете страни разговарят с министъра, а днес направиха обща среща.

„Гледаме позитивно напред и пожелавам на всички спортисти, които ще участват в Световното да се представят по най-достойния начин. Всичко, което е минало остава назад. Проблеми колкото и да има ще ги обсъждаме след края на сезона, но имаме нагласата да се говори и да се разрешават. От страна на федерацията ще има разговори и опит за разрешаване на всеки проблем. Няма да поставям конкретни цели преди състезателите. Те са достатъчно големи професионалисти и искат най-доброто. Просто им пожелавам да постигнат най-доброто“, каза Дафовска след срещата с Кралев и Краси Анев.

 
 
Коментарите са изключени за Дафовска: От страна на федерацията ще има опит за разрешаване на всеки проблем