shareit

CHRХороскоп: Бъдете внимателни в края на тази и началото на новата година

| от Селена Астро |

Понеделник и вторник Луната ще преминава през знака Дева, поради което не е изключено през тези дни да сме доста практично и материално настроени. Ще сме ориентирани към подробностите и ще търсим съвършенство в нещата, които правим.

Тези два дни не са добри за подаване на документи, явяване на изпити, ходене по срещи или интервюта за работа, защото съществува рискът всичко, което правим, да бъде претегляно от всички възможни страни.

За сметка на това обаче бихме могли да ги използваме да обърнем внимание на здравето си, като си оставим време за любим спорт или обърнем внимание на диетата си.

От сряда до петък на обяд Луната ще пребивава в знака Везни, което й разположение ще направи тези дни добри за изглаждане на отношенията със заобикалящите, както и за подлагане на козметични или разкрасителни процедури.

Възможно е въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци да сключват споразумения и договорки с хора, с които планират да правят бизнес или друг вид съвместна дейност. Тези от тях, които имат фирма или работят с равноправен партньор, може да стигнат до важни прозрения, как биха могли да доразвият дейността си.

От петък на обяд до неделя включително Луната ще преминава през знака Скорпион, следователно не е изключено през празничните дни да мислим през емоция, да придаваме скрит смисъл на нещата, които ни се случват, да сме по-песимистични и негативно настроени от обикновено.

Периодът е идеален за правене на равносметка и преосмисляне на важните за нас неща, но не е добър за правене на големи покупки, сключване на важни споразумения или разправии с близки до нас хора.

Не е изключено някои от представителите на водните зодии Рак, Риби и Скорпион, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци да разбулят тайна на свой познат и да се вторачат в нея.

При всички случаи е важно да се постараят да не драматизират и да не развалят празниците, нищейки нещо незначително и чоплейки кусурите на другите хора, понеже има риск да предизвикат рязък спад на настроението за всички присъстващи и да развалят своето собствено прекарване.

От 19.12.2016 до 09.01.2017 Меркурий, планетата на разума и комуникациите, ще преминава през знака Козирог. Добре е през този период да сме изключително внимателни за нещата, които стартираме, както и за тези, които искаме да приключим. Важно е да шофираме внимателно и да избягваме рискованите маневри с автомобила.

Също така не е изключено да си имаме проблеми със средствата за комуникации и те да ни забавят в ключови за нас моменти. Поради тази причина е важно да не правим нещата в последния момент и да си имаме план Б за всеки случай.

Понеже Меркурий ще се движи на обратно през знака Козирог най-силно ще усетят влиянието му кардиналните знаци Рак, Козирог, Везни и Овен, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Не е изключено те да са обзети от песимистични мисли през периода и да имат желание да се отърват от неща, които намират за затормозяващи ги от известно време насам.

При всички случаи е важно да не прибързват с действията, ами да си направят равносметка през периода. Най-добре е да действат след 10.01.2017. спрямо решенията до които стигнат, докато планетата е ретроградна.

 
 
Коментарите са изключени за CHRХороскоп: Бъдете внимателни в края на тази и началото на новата година

Повече информация Виж всички