shareit

Блестящото бъдеще на Ботев Враца с Валери Божинов

| от |

Трансферя на сезоня се случи! Валери Божинов подписа с Ботев Враца! Треперете, грандове!

Винаги много малко футболни умения не са достигали на Ботев Враца, за да срази българската А група. С присъствието на Валери Божинов тези малко футболни умения вече са налице!

Зелените лъвове ги чакат епични времена, епохални! Времена, за които можем само да си фантазираме. Точно това и ще направим сега с вас. Ще си представим успехите, които чакат Ботев Враца щом Валери Божинов е вече играе за тях.

2019 година – Ботев Враца печели Купата на България сразявайки Лудогорец с 4:0. Божинката дори не играе. Обявяват го за играч на мача.

2020 година – Ботев Враца печели Уимбълдън, US Open, Australian Open и Ролан Гарос. Божинката взима автограф от Роджър Федерер и се снима за Инстаграм като пише: „Две звезди спонсорирани от Тони Найка“.

2021 година – отборът на Ботев Враца сменя астронавтите на Международната космическа станция. Божинката пише sms на Благо Джизъса: „Ми, бате, не го виждам твоя човек тука“.

2023 година – отборът на Ботев Враца побеждава ГЕРБ на парламентарните избори. Във Вараца се строи летище, за да има къде отборът да каца с правителствения самолет. Божинката не е заинтересуван от политиката, нема мацки.

2024 година – Ботев Враца печели изборите в САЩ. Божинката е президент. Отказва от поста като разбира, че всъщност Мелания си тръгва като първа дама и не работи на щат там. Отборът мести Белия дом в замъка на Равадиново.

2030 година – Божинката се пенсионира, пише мемоари. Мемоарите се казват „Валери Божинов и философския камък“. Съди Джоан Роулинг, че плагиатства книгата му 29 години преди да я напише. Печели делото. В обема на 7 тома Божинката се опитва да обясни „кво му е“, но в крайна сметка заключава, че „само той си знае кво му е“. Книгата е преведена на латиница.

2035 година – Божинката печели Нобелова награда за футбол. Божинката си спомня, че бившата му Николета ходеше с футболист, това го ядосва и той отменя Нобеловата награда за футбол. В резултат на това му отнемат Нобеловата награда за футбол. Божинката негодува, нарежда да има Нобелова награда за футбол. Дават му я, но си спомня, че бившата му Николета ходеше с футболист…

2050 година – … Дават му я за пореден, но си спомня, че бившата му…

2065 година – 45 години стигат. Ботев Враца е взел всички титли – и футболни, и спортни като цяло и от няколко олимпиади по математика. Божинката посещава Божи гроб (погрешка, мисли, че Йерусалим е курортно селище). Докато е там, задрасква с монета „гроб“ от надписа пред празната пещера на Божи гроб и написва на негово място „гол“. Арестуван е и пратен в затвора. Като изправителна мярка го заставят да играе във футболния отбор на затвора…

2066 година – Футболния отбор на затвора печели Купата на България сразявайки Лудогорец с 4:0. Божинката дори не играе. Обявяват го за играч на мача…

 
 
Коментарите са изключени за Блестящото бъдеще на Ботев Враца с Валери Божинов

Повече информация Виж всички