shareit

Бирената йога завладява света

| от chronicle.bg |

Какво по-хубаво от това човек да обърне една бира. Може би извисяване на душевното над физическото и постигане на трансцеденталност чрез йога. Но защо не и двете?

Вече съществува Бирена йога! След като беше достъпна само за хипстъри от Берлин, сега вече се пренесе и по бреговете на Австралия, където бирата е най-малко религия.

Откривателят на практиката – йогата Джула, пише че „Бирената йога е весело нещо, но тя съвсем не е шега. Ние взимаме философията на йогата и я комбинираме с удоволствието от пиенето на бира, за да достигнем по-високо ниво на съзнание.“

Но Джула не е първият, който предлага извисяване чрез йога и алкохол. Самият той твърди, че за първи път е видял това да се прави на популярния американски фест Burning Man.

Този уикенд гражданите на град Сидни ги очакват два сеанса, където ще научат различни йога пози в това число и да балансират бирена бутилка на главата си.

Не е нужно да имате предишен опит с йогата. Само „свободолюбив дух и любов към бирата“, пише на страницата на събитието.

 
 
Коментарите са изключени за Бирената йога завладява света