shareit

Арт светлинна инсталация върху едно от Рилските езера

| от |

Загадъчна рисунка във формата на концентрични кръгове, вписани един в друг се появи върху замръзналото езеро „Елбур“ в Рила. За разочарование на уфолозите тя не е дело на извънземна сила, а светлинна инсталация, създадена от анонимни творци.

Арт изпълнителите са използвали момент, в който Рилските езера за замръзнали.

Погледната от високо рисунката представлява своеобразна мандала, но всъщност идеята хрумнала на създатели спонтанно. Тази мандала носи послания за вътрешния мир и хармония у човека и се надяват, чрез подобни проекти да провокират творческото начало и себеизразяването на хората от целия свят и специално тези от България и Балканите, разкриват от творческия ансамбъл „Рила Арт“.

Оказва се, че това е може би най-голямата светлинна рисунка, правена в света до сега. Анонимните творци споделят, че вярват в новото възраждане на България и че картината е в името на мира и обединението.

„Мирът е тясно свързан с вътрешната покой на човека, който се появява след медитация, а този покой се изразява, чрез творчество, в конкретния случай огромна рисунка върху снега“, споделиха още те.

 
 
Коментарите са изключени за Арт светлинна инсталация върху едно от Рилските езера

Повече информация Виж всички