Amazon е планирала да представи 3D-смартфон

| от |

Компанията Amazon, която за днес 18-ти юни е планирала да представи 3D-смартфон, вероятно ще го продава само ексклузивно с договор към американския оператор AT&T, съобщават от „The Wall Street Journal“, информирани от достоверни източници. По слухове, презентацията на новия продукт на Amazon ще има нови технологии контролирани с поглед, както и възможност на дисплея на устройството да се гледат всякакви триизмерни изображения (3D-изображения и видео без специални за целта очила).

amazin_2945570b

Решението да се продава такъв смартфон само с договор към AT&T от една страна ще ограничи каналите за дистрибуция на подобно устройство на пазарите в САЩ, тъй като няма да има нито едно в свободна продажба без SIM карта. От друга страна обаче, Amazon, който е нов на пазара за мобилни устройства и със собствено производство, ще получи мощна подръжка от втория по големина оператор в Америка, който е единствен след Verizon.

Тук се повтаря една стратегия, позната ни от недалечното минало: когато Apple представиха първия си iPhone през 2007 година, то той също бе с ексклузивното партньорство с мобилния оператор AT&T.

 
 
Коментарите са изключени за Amazon е планирала да представи 3D-смартфон