shareit

Александър Томов: Няма да дам ЦСКА на рекетьори

| от |

Основният все още акционер в ЦСКА Александър Томов написа обръщение за случващото се в клуба в личния си профил в социалната мрежа „Фейсбук“. Той се присъединява към казаното и написаното от Александър Тодоров и Стойчо Младенов.
Eто какво написа Александър Томов:

Съгласен съм с изявленията на изпълнителния директор на ЦСКА и на един от най-успешните треньори на отбора – Стойчо Младенов. Съгласен съм също така с духа на декларацията от „Г сектор“. На лице е опит за удар върху ЦСКА с последващо взимане на собствеността и препродажба на клуба на неизвестни засега собственици.

Ако господата Инджов и Манджуков искаха да помогнат на клуба и да станат отговорни мажоритарни собственици, нямаше нужда да правят този цирк с пресконференции, подготовка на документи и ангажиране на адвокати. Забележете – те обявиха за отказа си тогава, когато трябваше да се извършват плащания по лиценза и за заплати.

Направиха го и излъгаха, за да ни затруднят и да ни отнемат така необходимото време преди 31-ви март.

Няколко десетки са свидетели на фрапантната лъжа, че не им е предоставена информация. Независимата счетоводна фирма, която обслужва отбора, е предала на 100% цялата необходима информация. Целта е друга – да се блокира ЦСКА, поетите от Инджов (Манджуков) плащания по лиценза да бъдат отказани в последния момент и след 31-ви да се придобие клуба на безценица.

При този очевиден заговор съм принуден да се върна и да спася първо лиценза. Заедно с това ще направя необходимото клубът да не попадне в ръцете на лица, които рекетират и търсят да спечелят много пари за сметка на стотици хиляди фенове.

 
 
Коментарите са изключени за Александър Томов: Няма да дам ЦСКА на рекетьори