2019-та започва с Рами Малек и Еди Редмейн… и началото е повече от добро

| от chronicle.bg |

Каква по-добра поличба за началото на следващите неясни 12 месеца от двама от най-прекрасните мъже в Холивуд – Рами Малек и Еди Редмейн? На една корица!

Първата работна седмица от 2019 г. завършва повече от добре след като вчера стана ясен основният акцент в януарския брой на W Magazine, на която двамата актьори са заснети в приятелска прегръдка.

Не прегръдката обаче е акцент в цялата история, нито великолепните концептуални фотографии, а интервюто, в което двамата мъже разговарят помежду си и споделят истории от миналото си. И го правят с непринуденост и харизма, които те приковават към 10 минутното видео интервю.

Какво е общото помежду им? Освен че са едни от най-обещаващите млади актьори в Холивуд, двамата направиха едни от най-добрите биографични филми на десетилетието.

Тази година и двамата са в повече от добра форма. И двамата вървяха към този момент през последните години. Еди Редмейн спечели „Оскар“ за най-добър актьор за ролята на Стивън Хокинг в „Теория на всичко“ през 2015 г., а в момента ще го видите от кино афишите в ролята на Нют Скамандър от „Фантастични животни: Престъпленията на Гриндевалд“.

Рами от своя страна е почти сигурно, че ще присъства в номинациите за „Оскар“ тази година заради брилянтната си роля на Фреди Меркюри в „Бохемска рапсодия“. Преди това имаме и още върхове като сериала „Mr. Robot“.

Предвид тези биографии, няма как да не изпитваме удоволствие да гледаме как Малек и Редмейн разказват за първите си целувки, първите кастинги, уроците, които научават от персонажите си, любимите им костюми за Хелоуин и какво още, вижте във следващото видео. Цялото интервю можете да прочетете ТУК.

 
 
Коментарите са изключени за 2019-та започва с Рами Малек и Еди Редмейн… и началото е повече от добро