shareit

10 причини защо Twitter е най-добрата социална мрежа

| от Димопад Алски |

В понеделник Twitter стана на 10 години и както някой бе написал (разбира се, в Twitter) – както много 10-годишни, съвсем скоро и Twitter ще започне да преминава през много важни промени в живота си и ще се сдобие с косми на странни места.

И докато Twitter се развива, привлича все повече и повече известни личности. Това е любимата социална мрежа на звездите. Лесна е за поддържане, удобна форма на комуникация и не могат да притесняват на лични съобщения (DM) хора, които не следваш.

Освен всичко това, има много повече свободи, които другите социални мрежи не позволяват.

Ето 10-те причини, поради които да смятаме, че Twitter е най-добрата социална мрежа:

1. Сутрешни оргазми

2. Там се раждат хаштаговете

3. #Freethenipple е истински хаштаг

4. Прекрасно място за реклама. За разлика от Facebook, Twitter не редуцира рийча ви и посланието достига до всичките ви абонати.

5. Най-лесното място за следене на трендове, новини и актуални събития. Топ 10 на най-използваните фрази са точно под профила ви, а може да използвате и списъци (Lists), в които да следвате само подбрани тематично профили. twitter, трендове

6. Бързина – 140 символа, това е. Никой вече няма време да чете постове от по над 1000 знака във Facebook и Instagram.

7. Търсене – понякога Twitter дава много по-точни и по-бързи отговори дори от Google. Разбира се, отново всичко зависи от източниците на информация.

twitter, брюксел

8. Няма снимки на бебета и сватби – да, Facebook приятели, радваме се за вас, но не чак толкова, че ежедневно да ни напомняте за „най-страхотния ден от живота си“.

facebook, щъркел, лайкове, бебета

9. Близост до звездите – въпреки че най-вероятно няма да ви отговорят, все пак могат. Освен това, всички виждат какво сте написали и има много по-голяма вероятност да се зароди някакъв вид дискусия, която и да достигне до повече хора, отколкото във Facebook например.

10. Съвети – и накрая, много по-лесно е да получиш информация от непознати през Twitter, отколкото през която и да е друга социална мрежа. Просто пишеш, например: „Препоръчайте ми приятен #ресторант/#хотел във #ВеликоТърново“ и спокойно може да изчакате отговор.

 
 
Коментарите са изключени за 10 причини защо Twitter е най-добрата социална мрежа

Повече информация Виж всички