shareit

В Монтанска област има оцелели от грипа! Пили Оцицикокцининум

| от Цветелина Вътева |

Оказва се, че въпреки нечуваната грипна вълна, която вилнее из страната като никога през януари, в област Монтана са се намерили оцелели. Тревожната новина достигна до медиите рано сутринта, но редица от тях решиха да не я отразяват, защото не е много вълнуваща.

Оцелелите са намерени върху покрива на завода „Монбат“, където са размахвали акумулатори в опит да привлекат вниманието на хеликоптерите, които бяха изпратени да търсят инфлуенца сървайвъри в понеделник по обяд.

„Нямам обяснение за случилото се“, коментира здравният инспектор Ангел Кучев. „Вероятно са изградили някакъв имунитет вследствие на промени в радиационния фон вследствие на силен източен вятър, идващ от Фукушима“, предположи експертът.

В същото време временно отстранената от БеНеТе разследваща журналистка Ваня Ачиева, се включи от ефира на новата БеСеТе на БеСеПе и интервюира група антиваксъри, които вероятно имат обяснение за устойчивостта на монтанци.

„Подозираме, че може да са взели противогрипна ваксина“, каза Панелия Всезнайчовска, антвакс активист и майка на четири неваксинирани деца, които обаче си ходят на градина с фалшифицирани бележки. „Въпреки че им дадохме да четат доклад от интернет, в който пише, че ваксината против грип причинява анални фисури, те все пак са се подложили на нея и ето НА – стана тя каквато стана“, възмущава се жената, която разбира.

В крайна сметка, един от оцелелите излезе пред медиите и даде обяснение: „Ние от Монтана сме здрави хора. Само на хомеопатия сме. Ама не сме хомо. Пихме Оцицикокцининум и не се разболехме, т’ва е“.

*Текстът е художественица измислица. Плод на въображението на автора. Умишлено невярна информация

 
 
Коментарите са изключени за В Монтанска област има оцелели от грипа! Пили Оцицикокцининум