shareit

В Бразилия се строи секс увеселителен парк

| от chronicle.bg |

Предприемачи от Бразилия строят еротичен увеселителен парк, пише New York Times. Те обещават, че ще има блъскащи колички, моделирани като гениталии, снек-бар, който ще сервира ястия с афродициаци и всякакви други интересни неща. На въпроса дали сексът ще е позволен на атракционите, предприемачите категорично отговарят, че няма да има такава опция за посетителите.

Паркът само за възрастни в Бразилия ще се казва ЕротикаЛенд и ще се намира на два часа с кола от Сао Пауло. По план паркът ще отвори врати през 2018 година.

Проектът предизвика дебати в Бразилия за публичното изразяване на сексуалността в горещата държава, където по време на Карнавала в Рио честванията включват леко облечени танцьорки и стотици хостели предлагат престой за по няколко часа за екзалтираните клиенти.

Не може да ни знаят като столицата на секса”, казва Матеос Ерлер, член на християнската социалистическа партия в страната, и обяснява притесненията си, че подобен парк би привлякъл разюздани индивиди.

Бизнесменът, който се е нагърбил с провокативния проект, Мауро Мората, се опитва да успокои хората с аргумента, че паркът ще бъде построен извън границите на кой да е град, но все пак аткракционът вече успя да си спечели достатъчно недоброжелатели, които да се опитат да го блокират в близките общини.

Мората обаче казва, че продължава с търсенето на терена и изтъква положителните качества на парка, а именно създаването на 250 работни места и привличането на клиенти, които могат да си позволят по 100$ за билет за да влязат.

Инвеститорите зад ЕротикаЛенд твърдят, че паркът ще промотира здравословно отношение към секса. Посетителите ще имат възможността да посетят музей, посветен на историята на сексуалността, а служителите ще изтъкват важността от употребата на презервативи. Паркът ще има еротични лабиринт, виенско колело и водна пързалка.

Няма да е подходящо за монахини, но определено не се опитваме да пресъздадем Содом и Гомор”, казва Мората.

 
 
Коментарите са изключени за В Бразилия се строи секс увеселителен парк