shareit

След Беърс Грилс: ТОЛ полицията глоби Джеръми Кларксън*

| от Цветелина Вътева |

След като родните органи глобиха професионалния сървайвър Беър Грилс задето се е къпал в Каракашевото езеро и е изял нашенска жаба, въпреки че реално кръчмите в Боровец с по-добре сготвено агнешко са били наблизо, властващите у нас се вдъхновиха и наложиха глоба на печално известния с киселия си нрав Джеръми Кларксън.

Кларксън и колегите му, Джеймс Мей и Ричард Хамънд, решили да тестват най-новия офроуд-кросоувър-градски-хиперкар на Ферари в отсечката между Перник и Радомир, но не се справили със закупуването на електронна винетка.

Понеже вече е на възраст, бившият водещ на „Top Gear“ не могъл да се пребори с направената от хакери система за закупуване на винетка, и се оказал на пътя без необходимия документ.

„Тия британци си мислят, че у нас всичко може“, коментира служител на ТОЛ полицията, видимо доволен, че е свършил някаква работа. „Тва хора дето слагат мляко в чая, а не в ментата, не мож ги разбра“, каза още наложилият глобата.

От Amazon коментираха, че водещите на „The Grand Tour“ са имали всички необходими разрешения за теста на хиперкара, но не са предвидили, че купуването на винетка е толкова сложно у нас.

На въпроса на будни граждани дали органите на пътната полиция смятат да направят някакви неща по въпроса с лудите глави, които карат с 200 и се снимат за Фейсбук, или с дупките, които водят до дълбините, в които пропаднаха Гандалф и Балрог, от КАТ казаха:

„Паживьом – увидим“.

*Текстът е художественица измислица. Плод на въображението на автора. Умишлено невярна информация

 
 
Коментарите са изключени за След Беърс Грилс: ТОЛ полицията глоби Джеръми Кларксън*