shareit

Къде още да отидат Росен Плевнелиев и Деси Банова

| от |

Вчера президентът Росен Плевнелиев и журналистът Деси Банова гостуваха при Гала в „На кафе“.

То беше ясно. Деси идва от Нова Телевизия и е най-естествено там да е първото интервю на двойката. Оттук нататък обаче следват още много покани и много визити по телевизиите. Плевнелиев няма президентски задължения, а Банова няма синоптични, така че можем солидно да предположим, че присъствието им в медиите ще расте.

Кои предавания обаче трябва да посетят? Сега ще отоговорим на този въпрос подробно.

На четири очи

Още с влизането на Плевнелиев и Банова се получава неловко, защото Цветанка Ризова трябва да напусне. Иначе стават прекалено много очи.

Комиците

Двойката партнира на фокусника Ненчо и неговата асистентка Ненка. Ненка ревнува от Деси с нейните типични шеговити маниери. Ненчо прави така, че всичките бивши съпруги на Плевнелиев да изчезнат.

Фермата

Двойката участва в развлекателен формат, който обаче има няколко особености. Само двамата са във фермата, а самата фермата е на Халкидики и струва 1,3 милиона долара.

Мюзик айдъл

По принцип няма логика Плевнелиев и Банова да оценяват музикални таланти и нямаше да се стигне до там. Но веднъж докато се возили с Бойко Борисов, той се обърнал към тях и им казал: „Деси, Росене, трябвате ми за жури в Мюзък айдъл“. И така…

Бразди

В Бразди Банова в стандартно синоптично студио ще обяснява как времето влияе на планинските култури в България. На екрана ще виждаме Скалистите планини в Колорадо.

 
 
Коментарите са изключени за Къде още да отидат Росен Плевнелиев и Деси Банова