shareit

Хю Джакман тролва Райън Рейнолдс по прекрасен начин

| от chronicle.bg |

Хю Джакман тролва Райън Рейнолдс с „реклама“ на „Once Upon a Deadpool“, която уронва иначе блестящия му авторитет. Всеки, който следи X-Men франчайза през последните няколко години, знае че двамата актьори се закачат добродушно. Рейнолдс организира цяла кампания, с която да накара Джакман да се завърне като Wolverine в следващия филм за Deadpool. Хю продължава да твърди, че е оставил ролята завинаги, което кара приятеля му да го нарече егоист.

За съжаление изглежда, че „X-Men Origins: Wolverine“ ще е единственият път, в който двамата герои излизат заедно на екран. Феновете обаче могат да видят Хю и Райън в други филми: Хю ще играе в „The Front Runner“ на Джейсън Рейтман, а Райън отново ще бъде любимия ни супергерой за новата по-вулгарна версия на „Deadpool 2“, „Once Upon a Deadpool“. Малко по-рано този месец той се пошегува с Джакман като показа фалшиво промо за „The Front Runner“ и сега е време за отмъщение.

Джакман сподели видео в Twitter, което е стилизирано подобно това на Рейнолдс. В него австралийският актьор си приписва всички заслуги за успеха на Райън Рейнолдс като твърди, че той лично го е избрал за ролята на Deadpool, както и че му е помогнал за титлата на Най-секси мъж на света. Може да видите цялото видео:

Освен хумора, видеото дава и още поводи за спекулации, че двамата ще играят в „Once Upon a Deadpool“. Много от феновете смятат, че заигравката им не може да е просто случайна и трябва все пак нещо да се крие зад нея. Това е напълно очаквано, особено след като Рейнолдс снима тайно нов материал за „Once Upon a Deadpool“. Може би и Джакман е минал през снимачната площадка за бързо камео и сега Fox го пази в тайна.

 
 
Коментарите са изключени за Хю Джакман тролва Райън Рейнолдс по прекрасен начин