shareit

Тим Кук: Тази година ще ви представим нова услуга

| от chronicle.bg |

Когато Apple обявява нещо ново, то обикновено е подобрена версия на iPhone или на смарт часовника им, или на лаптопите и т.н… Да виждаме чисто нов продукт, като HomePod от миналата година, е рядко за компанията.

Сега Тим Кук предупреди феновете да се подготвят за големи новини през тази година. Новото от Apple обаче няма да е продукт, а „услуга“.

„Тази година ще ви представим нова услуга“, каза Тим Кук пред CNBC. „Предстоят много нови неща, но не искам да ви казвам какви са.“

Смята се, че услугата ще бъде телевизия, която ще представя както авторски, така и чужди проекти. Apple също така може да навлезе в растящия пазар на технологии, свързани със здравето. Миналата година стана ясно, че новият Apple Watch 4 може да се използва като ЕКГ и така да помогне за улавянето на сърдечни проблеми.

Кук добавя: „Ако се вгледаме в бъдещето, а след това погледнем и в миналото и се запитаме какъв е най-големият принос на Apple за човечеството, отговорът ще е в здравето. Защото нашият бизнес винаги е имал за цел да обогатява живота на хората.“

 
 
Коментарите са изключени за Тим Кук: Тази година ще ви представим нова услуга