Tag Archive: инж.Стоян Братоев

Братоев: По-сложен проект от метрото е само атомна станция

По-сложен проект е само атомна станция. Това заяви пред журналисти директорът на „Метрополитен“ Стоян Братоев, предаде репортер на БГНЕС.