shareit

Как ще изглеждат сватбите на известните

| от |

Има и други причини човек да се ожени освен тази, че живее добре. Някои хора обаче са неподвластни на неписаните традиции и откровения обществения натиск. За жалост именно тези хора имат потенциала за най-великолепни венчавки и брачен живот. Докато щастието не ги покоси като пиян с мотика, ние можем само да спекулираме.

Валери Божинов и Ники Михайлов

Валери и Ники са футболните Иван и Андрей. Знаем какво са правили досега и заради това най-добре да имат една сватба. Тя ще е сравнително евтина, защото Валери има златна карта за обредния дом. Злите езици говорят, че жените на двамата опосуми ще бъдат просто футболни съпруги. Това не е така, зли езици, защото футбол няма. Иначе двете дами (да речем, че ще са две) ще бъдат решени в черни булчински рокли. Бялото не е подходящ цвят, защото младоженците се опасяват, че ще загубят жените си в морето от салфетки. На празненството ще пее Алисия, освен ако не е едната от булките или и двете булки, или другата булка пак.

Динко

Съвсем нормална сватба – бой, кебапчета, сръбска музика. С тази разлика, че всички са от страната на булката, защото младоженецът не допуска никой в страната си.

Митьо Пищова

Димитър Маринов не е комплексен човек. Сватбата ще се състои в джакузи и затова ще прилича на кръщене. Заради небезизвестния маниер на Митьо да „ги пори и пълни“ първата брачна нощ ще прилича на курбан. Дано само щастливката има предвид, че след толкова кебапчета и кюфтета, Пищовът може да се окаже газов.

Григор Димитров

Проблемът при Григор не е немотията – той гаджета има. Проблемът е, че момичето, което днес е номер 1 за него, утре спокойно може да падне до номер 48. Когато се стигне до сватба, ми се ще попът да е на столче във въздуха, а младо момче встрани да подаде 2-3 брачни халки на Григор, от които той да си избере една. Ако булката е Никол Шерцингер обаче, едва ли сутринта след първата брачна нощ ще могат да покажат червена настилка.

Криско

Каква жена би се омъжила за Криско? Сватбата е ясна, в Студентски град всяка вечер е така. Но както и да изглежда жената, Кристиан Талев вече го е измислил – ще пие ракия кайсиева, докато не му заприлича на Мария Илиева. В този ред на мисли, Гери-Никол няма да дойде на церемонията – тя благодари за поканата, но денят й е зает. А след време, когато младите консумират брака си и жена му напълнее и роди, Криско ще си има вкъщи килата майка.

Слави Трифонов

Слави е лесен. 700 000 хиляди гости на Орлов мост. Песни, танци, Годжи реве, всичко-точно. Тревожи ме моментът, когато за най-малкия проблем с жена си Слави ще вика редколегията. Те ще обсъдят как тя няма право да прави каквото прави, въпреки че тя всъщност има пълното конституционно право да го прави. За сега обаче единствената мръсница, с която Слави подписва е btv.

 
 
Коментарите са изключени за Как ще изглеждат сватбите на известните