shareit

Женският спиноф на „Fast & Furious“ вече си има сценаристки

| от chronicle.bg |

Женския спиноф на „Fast & Furious“ вече си има сценаристки, каза Вин Дизел в социалните мрежи. Universal започна франчайза през 2001 година и от тогава той се развива стремглаво, особено след последните 2 филма, всеки от които изкара над $1,2 миалиарда в световния боксофис. Общо филмите са 8 и успяват да спечелят $5 милиарда.

По-късно тази година предстои да видим „Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw“ с Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм.

Вин пусна снимка в Instagram с новината, което бутна спинофа напред в публичното пространство. На нея той е със сестра си продуцент на франчайза Саманта Винсент. Филмът ще бъде написан от Никол Пърлман, Линдзи Биър и Дженева Робъртсън-Дуорет.

Пърлман идва от програмата за сценаристи на Marvel Studios и е работила по „Guardians of the Galaxy“ и „Captain Marvel“. Биър има в портфолиото си „Sierra Burgess Is A Loser“ за Netflix и в момента работи по „The Kingkiller Chronicle“ и „Teenage Mutant Ninja Turtles“. Робъртсън-Дуорет също работи по „Captain Marvel“, а преди това – по миналогодишния „Tomb Raider“.

Сценарият би трябвало да е готов за няколко месеца и затова не очакваме още информация, докато Universal не го прочетат. Разбира се, можем да очакваме Мишел Родригез да участва, а защо не и Ева Мендес и дори Гал Гадот.

 
 
Коментарите са изключени за Женският спиноф на „Fast & Furious“ вече си има сценаристки