shareit

Трейлър на „The Hole in the Ground“: това моето дете ли е?

| от chronicle.bg |

Феновете на хорър жанра винаги са готови за поредния сюжет с деца: „Екзорсистът“, „Децата на царевицата“, „Гробище за домашни любимци“… и така нататък.

Миналата година, филмът „Hereditary“ засити този глад, а тази година е ред на „The Hole in the Ground„, който ще се гмурне в свръхестествените дебри на фолклора, за да разкаже историята за страхът на една майка и детето, което прекрачва границите на човешкото.

Ирландският режисьор Лий Кронин застава зад проекта, който на този етап има всички необходими елементи на добър хорър. А трейлърът, който бе пуснат в последните дни, ясно заявява това.

Историята в „The Hole in the Ground“ разказва за млад майка на име Сара (Сеана Керслейк) и нейният малък син Крис (Джеймс Куин Марки). Двамата се местят в отдалечен и изолиран от света град, в който се надяват да започнат на чисто след трудните събития от миналото. Една нощ Крис изчезва в гората зад къщата, а майка му тръгва да го търси. Въпреки че момчето се прибира вкъщи привидно без да са му нанесени вреди, с времето поведението му се променя и започват да се наблюдават странни реакции и постъпки. Възможно ли е това да не е моят син, пита се Сара…

„The Hole in the Ground“ беше показан за първи път на кинофестивала Sundance преди дни, а официалната световна премиера е на 1 март.

И ако имате нужда от поредното дете в хорър сюжет, вижте трейлъра долу:

 
 
Коментарите са изключени за Трейлър на „The Hole in the Ground“: това моето дете ли е?