shareit

„Това сме ние“ по FOX Life от края на октомври

| от chronicle.bg |

Още със заглавието си новият хитов сериал на Fox Life се заявява като лек, непретенциозен и свеж поглед “отвътре” върху градския живот на героите, които могат да бъдат като всеки един от нас, срещнати във всяко улично кафене на всеки модерен мегаполис. Като става дума за градски живот, разбира се, се стига и до любовта, която в „Това сме ние“ е типично представена с нейните непрестанни завои, малки бури и големи романтични мигове.

Сериалът разказва със завладяваща откровеност за няколко души в големия град, обединени от една случайност – това, че са родени на една и съща дата. Тръгвайки от това на пръв поглед незначително съвпадение, пътищата им се преплитат по един смешно-тъжен начин, за да начертаят картата на модерния живот.

This Is Us - Season Pilot

Съпрузите Ребека и Джак очакват близнаци и същевременно се опитват да запазят пламъка на брака си, Кевин е амбициозен актьор, отегчен от блясъка и измамността на индустрията, Кейт е неговата жизнена и забавна сестра – близначка, която постоянно се бори с теглото си, а Рандал – успешен и малко сантиментален адвокат, търси по стъпките на миналото изгубения си баща. Историята на героите е разказана с любопитство, остроумие и сантименталност и неусетно вкарва зрителите в динамиката на случайността, завладени от финото, леко хапливо перо на Дан Фогелман, който след режисьорския си дебют „Дани Колинс“ с Ал Пачино и Анет Бенинг отново е зад камерата.

Актьорският състав на комедийната драма също е впечатляващ. Ролята на Ребека принадлежи на Манди Мур, която изгря на сцената като певица още през 1999 г. 17 години по-късно Мур се наслаждава на разнообразна кариера, а зад гърба й стоят проектите A Walk to Remember и Tangled, заедно с платинения й албум SO REAL. Екранният й съпруг е звездата Майло Вентимиля, който в последните години участва в хитовите продукции Wild Card, заедно с Джейсън Стейтъм, както и в Grace of Monaco с Никол Кидман. На малкия екран пък Вентимиля направи запомняща се роля в The Gilmore Girls, участва в CSI и The Fresh Prince of Bel Air.

This Is Us - Season Pilot

Образът на Кевин е даден на номинирания през 2016 година за награда Emmy Джъстин Хартли, а ролята на Кейт е на Криси Мец, позната на публиката с участията си в American Horror Story, Entourage и My Name is Earl. Адвокатът Рандал е поверен на Стърлинг Браун, който получи аплодисменти и номинация за Emmy за превъплъщението си в прокурора Крис Дардън в отличения с пет награди Emmy сериал The People v. O.J. Simpson: American Crime Story. Наскоро Браун участва заедно с Тина Фей и в биографичния филм Whiskey Tango Foxtrot, което му донесе още поощрения от критиците.

Умелите драматургични похвати и изненадващите обрати в „Това сме ние“ ще развълнуват публиката с достъпността си, смесена с лекия хумор и нишките тъга в сърцето на сюжета, ще зададат няколко въпроса за битката с ежедневните проблеми, цената на щастието и значението на семейството и любовта. А всичко това ще бъде поставено под небето на съвпадението, защото какво е животът, ако не музика на случайността?


Премиерата на сериала „Това сме ние“ е на 27 октомври от 22:00 часа по FOX life.

 
 
Коментарите са изключени за „Това сме ние“ по FOX Life от края на октомври