shareit

Пет добри филма на Бен Афлек и пет, които не стават

| от |

Бен Афлек е от актьорите, които хората обичат да мразят. Той има прекалено високо самочувствие, или поне оставя зрителите с такова впечатение в част от интервютата си, на базата на прекалено тромави роли. Лош съпруг е, ако се вярва на пресата от миналата година, краен е в изказванията си и според някои – не заслужава „Оскар“ за работата си по „Арго“.

Бен Афлек освен това е Батман, което притеснява част от фенската база на DC Comics и е краен в изказванията си по всякакви въпроси, от политика и обществени въпроси.

Като цяло Бен Афлек има огромния потенциал да е дразнител от високо ниво най-вече на почитателите на доброто кино. Истината е, че за последните години той има повече лоши, отколкото добри роли. И все се бута там, където не му е работата.

И все пак Бен Афлек бавно, но сигурно, се опитва да напусне нишата на лошото кино, като приема да участва във все по-интересни и различни един от друг проекти. Доколко това му се получава е въпрос на вкус.

Последният филм, в който Афлек участва, преди да видим новия му режисьорски проект, „Счетоводителят“ всъщност е едно от приличните заглавия на седмицата. И на Бен му се получава адски добре. Освен него ви предлагаме още пет заглавия с господин Афлек, които няма да съжалявате, че сте гледали. И още пет, които е добре да пропуснете, ако ви е мило времето и добрия послевкус в устата.

 
 
Коментарите са изключени за Пет добри филма на Бен Афлек и пет, които не стават