shareit

Първи постер за новия сезон на Game of Thrones

| от chronicle.bg |

Първият постер на седми сезон от сериала на HBO Game of Thrones вече е тук. Той не разкрива почти нищо от онова, което предстои да видим в новите епизоди, освен че смесва огън и лед. Това само по себе си е визуална илюстрация на заглавието на книжната поредица „Песен за огън и лед“, по която е създаден сериалът.

Това, което видяхме в последния сезон е Север, в който зимата настъпва и юг, в който Денерис поема пътя към Вестерос. След като Джон Сноу не е отвъд Вала, а вече се намира в пределите на Зимен хребет, а Майката на драконите приближава кралството, то можем да възприемем мистичния плакат и като намек за срещата между двамата. А може и да е просто знак, че епизодите бавно вървят към своя финал – все пак това ще бъде предпоследният сезон от поредицата.

За момента никой не може да знае как ще завърши историята, след като Джордж Р.Р. Мартин още не е написал шестата си книга – „Ветровете на зимата“ и почитателите на поредицата очакват от 2015 година насам да получат информация какво ще се случи в света на Седемте кралства.

Новият сезон на Game of Thrones се очаква през лятото. Иронично, действието в него се развива предимно през зимата.

 
 
Коментарите са изключени за Първи постер за новия сезон на Game of Thrones