Освалдо Риос: 100% пуерторикански тестостерон

| от chronicle.bg |

Бяха времена, в които нямаше Game of Thrones. Нито Stranger Things, Homeland и други сериали на ниво кино продукции. Но сериалите все така бяха едно забавление, на чийто пръст играенето на „Не се сърди човече“ не можеше да стъпи.

Много преди в полезрението на жените да се появи Николай Костер-Валдау и Матю Макконъхи като „истински детектив“, забулен в анорексично секси страдание, на телевизионните екрани вилнееше един мъж, който владееше женските сърца. Ах, колко козели на село са кръстени на него, ах, колко тийнейджърки свенливо четяха списанието „100% Освалдо Риос“, ах, колко баби шумно хулеха онези, които искаха да му навредят на екрана.

Да, Освалдо Риос е легенда. Пуерториканският актьор е роден на 25 октомври 1960г., което значи, че днес навършва 57 години.

Той започва да се снима телевизията през 1990г. Две години след дебюта си изиграва главната роля във венецуелския сериал Касандра, където си партнира с Корайма Торес и тази роля го изстрелва сред звездите. Заедно с Корайма са канени по цял свят. И двамата, макар и поотделно, посещават България. И ако не си спомнята националната еуфория по време на посещенията им, вероятно сте набор 2000 и нататък. Освалдо Риос изнася дори концерт в зала 1 на НДК, която се пръска по шевовете.

След невероятния успех на „Касандра“ го канят да изпълни главната роля в пуерториканската теленовела „Три съдби“, която също постига успех. Помните Габриела, Кристина и Марсела, нали? И сложните им отношения с Хуан-Карлос. Следващата му теленовела отново регистрира невиждан зрителски интерес. Става дума за феноменалния колумбийски сериал „Вдовицата в бяло“, сниман през 1996 г. Там партньорка му е синеоката Мария Елена Дьоринг.

Но освен с актьорската си игра, Освалдо впечатлява и с музикалността си. Негова страст се оказва музиката. Изпълнява музикалната тема от „Три съдби“ и тази от „Вдовицата в бяло“ в дует със своята екранна сестра Йоландита Монхе (Айде).

А преди два дни Освалдо публикува във Facebook страницата си призив да помогнем на Пуерто Рико след опустошителния ураган Мария.

„Здравейте приятели! Аз съм Освалдо Риос и искам да ви помоля заедно да помогнем на красивия ми остров Пуерто Рико да се съвземе. Организираме събития в Маями, за да съберем средства. Влез в www.activadosporpuertorico.com и ни подай ръка. Твоята помощ е нужна!“, гласеше призивът на Риос.

В галерията ни може да си припомните още от Освалдо (сърце) И ако още имате носталгия към него, може да разгледате този сайт.

 
 
Коментарите са изключени за Освалдо Риос: 100% пуерторикански тестостерон