shareit

Очакваме нов анимиран филм за „Transformers“

| от chronicle.bg |

Сайбъртрон е планетата дом на трансформърите. Тя се появява няколко пъти във филмите от франчайза (за последно – в началото на „Bumblebee“), но сега вече ще има филм изцяло посветен на нея.

Въпреки че в момента игралните „Transformers“ са най-популярни, героите започвват като серия играчки през 1084 година. Същата година се появява и първите телевизионни програми от франчайза с персонажи, които са ни познати и днес.

Дългогодишният продуцент на „Transformers“ Лоренцо ди Бонавентура каза, че новият анимиран филм ще разказва за митологията на Сайбъртрон. „Феновете ще се изкефят на това!“

Всеки филм за „Transformers“ прави на Paramount Pictures много пари и затова очакваме още продукции в бъдеще – Травис Найт има идеи за „Bumblebee 2“, самостоятелен филм за Оптимус Прайм е напълно възможен, а Бонавентура уверявва феновете, че в момента паралелно с анимацията се развива и нов филм от франчайза.

Анимацията е завръщане към корените за трансформарите и именно затова той може да е по-успешен отколкото предполагаме – все пак носталгията е силна емоция.

 
 
Коментарите са изключени за Очакваме нов анимиран филм за „Transformers“