shareit

Новият трейлър на „Dark Phoenix“ е наистина dark

| от chronicle.bg |

Софи Търнър е в центъра на X-Men франчайза с „Dark Phoenix“ и Fox най-накрая пусна втория официален трейлър. Софи е Джийн Грей, която заедно със супер силите си, получени от Phoenix, се бори срещу враговете си, но и се опитва да не нарани тези, които обича. Това поставя под напрежение членовете на X-Men, които се опитват да я предпазят от самата нея, когато загуби контрол.

Те трябва и да се изправят срещу един от най-силните си злодеи досега, който същевременно е и един от най-добрите им приятели.

Първият трейлър на филма излезе през септември, нека си го припомним.

Във филма ще се завърнат Дженифър Лорънс като Mystique, Джеймс Макавой като Professor X, Тай Шеридан като Cyclops и Евън Питър като Quicksilver, а към тях ще се включи й Beast на Никълъс Холт. Джесика Частейн ще играе Смит – злодеят във филма, който се опитва да привлече Джийн към страната на тъмнината.

Филмът трябваше да излезе през лятото на 2018, но беше отложен за известно време заради преснимания на някои сцени. Новата дата беше за февруари тази година, но плановете отново се отложиха – този път за юни 2019. След тестова екранизация на филма, един от зрителите каза пък, че „се повтаря X3“ (последният опит комиксите на Marvel да се върнат на големия екран). Еван обаче опроверга това като определи филма като най-тъмния от X-Men франчайза, който сме виждали досега.

„Мисля, че ще бъде по-мрачен, отколкото сме свикнали. Ще бъде нещо ново, но всички ще се забавляват.“

Ето и новото видео:

 
 
Коментарите са изключени за Новият трейлър на „Dark Phoenix“ е наистина dark