shareit

Наградите „Еми“ 2018: кои имат най-големи шансове за победа?

| от chronicle.bg |

Само четири дена ни делят до раздаването на най-престижните награди в телевизията – наградите „Еми“. Наричат ги телевизионните „Оскари“, макар че много скоро може и да се наложи да наричаме „Оскари“-те кинаджийските „Еми“-та. Телевизията е все по-голям конкурент на киното. И когато говорим за аудитория, и често, когато говорим за качество. Разбира се, че нито едно от тях няма да убие другото (както се е предполагало през 50-те). Но със сигурност телевизията бележи възход.

Това става ясно и от номинациите за 70-тите награди „Еми“. Всяка година колебанието между отделни сериали и изпълнители не е особено голямо. Този път сме свидетели на изключение. Някои категории имат увеличен брой номинирани, а това винаги е предпоставка за по-голяма конкуренция. Битката става все по-оспорвана и когато в нея са включени наистина добри продукти или актьорски изпълнения.

Елизабет Мос се изправя срещу Клеър Фой, „Патрик Мелроуз“ срещу „Убийството на Джани Версаче“, „Игра на тронове“ срещу „Историята на прислужницата“… битката ще бъде оспорвана. Преди да ви покажем нашият личен списък с победители, компресираме мненията на критиците, букмейкърите и рейтингите, от които става ясно кои имат най-голям шанс да спечелят „Еми“ на 17 септември. Вижте ги в галерията горе.

 
 
Коментарите са изключени за Наградите „Еми“ 2018: кои имат най-големи шансове за победа?