shareit

Кенет Брана и Джуди Денч ще ни върнат в ерата на Шекспир

| от chronicle.bg |

Все още не можем да преглътнем последния режисьорски опит на Кенет Брана, от който излезе злополучният „Убийство в Ориент Експрес“ (2017).

Но ако този безспорно доказал се в заснемането на английска класическа драматургия режисьор и актьор вземе в ръцете си Шекспир, наостряме слух.

А когато разберем, че Джуди Денч участва, вече задължително си пускаме новия трейлър на следващия филм на Брана – „All Is True“.

„All Is True“ e биографичен филм, който разказва за финалните години на Уилям Шекспир и залеза на кариерата му. Актьорският състав прелива от звезди, а в главната роля (на Шекспир) влиза Кенет Брана. В ролята на неговата съпруга Ан Хатауей, влиза Дейм Джуди Денч. Иън Маккелън ще играе покровителя на Шекспир, графът на Саутхамптън Хенри Райътсли.

Ето какво гласи официалният синопсис:

Годината е 1613. Шекспир е признат за най-големия писател на епохата. Но бедата идва, когато неговият театър „Глобус“ изгаря до основи и той съкрушен се прибира в Стратфорд, където трябва да се изправи пред проблемното си минало и семейството си. Терзан от смъртта на своя единствен син Хамнет, той се опитва да поправи развалените си отношения с жена си и дъщерите си. За да успее обаче, трябва се вгледа дълбоко в себе си и да признае провалите си като съпруг и баща.

А това е трейлърът, който е задължителен за всички фенове на Шекспир, Джуди Денч и хубавото кино като цяло:

 
 
Коментарите са изключени за Кенет Брана и Джуди Денч ще ни върнат в ерата на Шекспир