shareit

Какво си купи Джон Бойега с парите от „Star Wars“

| от chronicle.bg |

Да бъдеш част от „Star Wars“ вселената освен удоволствие за душата, е удоволствие и за джоба. Джон Бойега игра Фин в „Междузвездни войни: Последният джедай“, което със сигурност се е отразило положително на банковата му сметка. Но за какво ли си хачи парите човек, когато изведнъж стане богат? Ако си Бойега, отговорът е изчанчен.

Започваме с две статуи на лъвове, които Джон държи до леглото си. Той вярва, че духовното му животно е именно лъвът. Това е достатъчно добра причина за покупката.

За следващата обаче актьорът няма никакъв повод. Тя е тромпет, който е преправен в лампа… От една страна, парите са си негови и ще прави каквото си иска с тях. От друга страна обаче, лампа-тромпет?!

Бойега има известен интерес към историята. В един от коридорите на дома му стои римски шлем на пиедестал. И за да завърши подобаващо историческата тема – в банята си той има средновековен рицар, който държи тоалетната хартия!

Актьорът очаква още финанси след като участва в „The Circle“ заедно с Том Ханкс и Ема Уотсън. Очакваме също така и „Pacific Rim: Uprising“

 
 
Коментарите са изключени за Какво си купи Джон Бойега с парите от „Star Wars“