shareit

Има движение по „Venom 2“

| от chronicle.bg |

Sony бута напред продължението на „Venom“, което вече има сценарист. Студиото направи фурор с първия филм за антигероя на Marvel с участието на Том Харди като Еди Брок. Въпреки че няма и следа от Спайдърмен, лентата беше страхотен боксофис успех.

Филмът прави $850 милиона, от което само по себе си стана ясно, че ще има продължение. Sony развива вселената на Венъм и с „Morbius“ на Джаред Лето, който засега би трябвало да излезе през 2020. „Venom 2“ от своя страна излиза през октомври същата година.

Според Variety, Sony наема Кели Марсел за сценария. Тя се присъедини към първия филм късно, за да го пренапише, но сега е на борда от началото като ще бъде и изпълнителен продуцент. Том Харди отново ще е в главната роля като до него ще са и Мишел Уилямс и Уди Харелсън. Режисьорът Рубен Флайшър обаче този път може да не снима, защото е зает с „Zombieland 2“.

Предишните проекти на Марсел включват „Saving Mr. Banks“ и „Fifty Shades of Grey“ като помага и за написването на предстоящия „Cruella“ на Disney с участието на Ема Стоун. Въпреки че тя отново ще пише сценария, евентуалното отсъствие на Флайшър все пак предполага някакви промени около тона на филма. Рубен снима „Zombieland 2“ до октомври тази година, така че може и да има време след това за втори „Venom“.

Това, поне засега, е единствената потвърдена информация, която имаме относно франчайза.

 
 
Коментарите са изключени за Има движение по „Venom 2“