shareit

Джон Сина може да играе Капитан Америка

| от chronicle.bg |

Многократният световен шампион на WWE и успешен актьор Джон Сина заяви, че е би могъл да играе Captain America за Marvel. По забавно стечение на обстоятелствата преди години Сина продължително критикуваше Скалата (Дуейн Джонсън) за това, че пренебрегва участието си в WWE за сметка на ролите си в Холивуд. Сега самият Сина прекарва повече време на снимачната площадка, отколкото на ринга.

Въпреки че актьорската му кариера все още не е достигнала висотите на тази на Джонсън, Сина никак не се справя зле. Той игра в няколко филма продуцирани от WWE, но за първи път хвана вниманието на Холивуд с една малка, но много смешна роля в „Amy Schumer comedy Trainwreck“ през 2015 година. След това участва в успешния „Daddy’s Homeand“ и озвучава главния бик в анимацията „Ferdinand“. Тази година той участва в „Blockers“, а скоро ще играе и главният антагонист (човек) в „Bumblebee“ от франчайза „Transformers“.

Скоро Джон пусна в социалните мрежи своя снимка с щита на Captain America, но без коментар. Крис Еванс, който досега играеше ролята, изразява колебания дали отново ще се върне като Стийв Роджърс и в „Avengers 4“. Все пак изглежда малко вероятно Marvel да наемат друг актьор.

В Шоуто на Елън Дедженеръс Сина беше попитан какво мисли за слуховете за Крис. Той искрено се изненада, че въобще има такива, но макар и шеговито каза, че би приел предизвикателството.

Като оставим колебливостта на ситуацията на страна, Джон всъщност е доста подходящ за персонажа на Еванс. Преди самият Еванс да бъде избран, някои фенове редложиха именно Синаза ролята, заради физическите му данни – той със сигурност не трябва да тренира много, за да достигне подходящата мускулатура. Опитът му във филми по това време обаче беше оскъден и затова Крис изглеждаше като по-сигурния избор.

За Джон Сина изглежда доста възможно и подходящо да играе супергерой от Marvel или DC без значение дали ролята ще е именно на Captain America. Той има външния вид, харизмата, а също и бекграунда на кечист. Щом Дейв Батиста и Скалата (който ще играе Black Adam за DC) получиха своите роли в света на супергероите, за Джон ще е лесно стига да има възможност.

 
 
Коментарите са изключени за Джон Сина може да играе Капитан Америка