shareit

Сайтът на „Captain Marvel“ е автентичен и велик

| от chronicle.bg |

Въпреки че 20 филма от вселената на Marvel излизат преди „Captain Marvel“, сюжетът му се разиграва преди събитията във всички тях – по-точно, през 1995 година. Затова и някой в студиото се е сетил да направи адекватен за тази ера сайт на филма. Можете да се насладите на гифчетата, бекграунда и шрифта Comic Sans ето тук.

Сайтът разполага и с играта Spot the Skrull, която кара посетителите му да оперделят дали на определена картинка е цивилен човек или Skrull. Има и книга за гости, пълна с надписи като „All your base are belong to us“ (популярна фраза от видео игра от 90-те), „This whole ‘Internet’ thing is a fad“ (песимистична прогноза за бъдещето на интернет), „Is anyone else concerned about Y2K?!?“ (израз на притеснение към слуха, че на 31 декември 1999, точно когато стане нова година, всички компютри по света ще се заразят с вирус). Има и снимки на различни супергерои. Главния от тях е самата Captain Marvel, в ролята Бри ларсън, към която ще се присъединят Ник Фюри (Самюъл Джаксън) и Уолтър Лоусън/Mar-Vell (Джъд Лоу).

game

Режисьори на филма е Анна Боден и Райън Флек, снимали в миналото „It’s Kind of a Funny Story“ и „Mississippi Grind“. Боден е първата жена, която снима филм на Marvel. Бен Менделсон, Джимон Хонсу, Лий Пейс, Лашана Линч, Джема Чан и Анет Бенинг също играят в „Captain Marvel“, който излиза по кината на 8 март.

info

 
 
Коментарите са изключени за Сайтът на „Captain Marvel“ е автентичен и велик