shareit

Брайън Кранстън може да участва във филма по „Breaking Bad“

| от chronicle.bg |

„Breaking Bad“ – един от най-добрите сериали на 21 век – приключи през 2013 година, но вселената му продължи чрез „Better Call Saul“.

Винс Гилиган явно подготвя и още един проект – филм, който ще се развива около Джеси Пинкман (Арън Пол). Сега стана ясно, че Брайън Кранстън също ще играе, разбира се, в ролята на Уолтър Уайт.

Заедно с Кранстън в актьорския състав участват и Кристен Ритър, Джонатан Банкс, Джеси Племънс, Чарлз Бейкър, Мат Джоунс и Робърт Форстър.

Някои от тези лица видяхме да умират на екран – като Джейн (Кристен Ритър). Ако те ще се завръщат, явно филмът няма да е продължение след края на сезон 5 на сериала. Няма да бъде за живота на Джеси след смъртта на Уолтър.

Разбира се, с Винс Гилиган никога нищо не е ясно и предвидимо. В „Better Call Saul“ има моменти от преди, по време и след „Breaking Bad“. Всеки един от гореизброените актьори може да се показва като спомен и само за малко. Ще бъде забавно да видим какво ни е подготвил Винс този път. Междувременно си пускаме сериала, за да си опресним спомените, за да имаме време да го забравим преди филмът да излезе, за да го гледаме отново.

 
 
Коментарите са изключени за Брайън Кранстън може да участва във филма по „Breaking Bad“