shareit

Бившата съпруга на Гари Олдман нарече брака си с него „кошмар“

| от chr.bg, БТА |

Доня Фиорентино, бившата съпруга на актьора Гари Олдман, нарече четиригодишния си брака с него „кошмар“ и го обвини, че я е тормозел емоционално и физически, а след това е използвал славата и влиянието си, за да получи попечителство върху децата им, съобщи в. „Мейл он сънди“.

„Той открадна децата ми и съсипа живота ми“, заяви Фиорентино и настоя Олдман да поеме отговорност за действията си, макар и винаги да е отричал всичко.

Фиорентино и Олдман имат двама сина, които са вече на 20 и 18 години. Бившата манекенка се омъжи за актьора през 1997 г. само след 4-месечна връзка. Тя описа брака им като „катастрофа“, от която е останала „съсипана“.

Когато подаде молба за развод през 2001 г. Фиорентино заяви, че Гари Олдман харчи хиляди за алкохол и проститутки през уикендите, но той отрече обвиненията и обясни, че тя злоупотребява с пиене и хапчета и не е добра майка.

Доня Фиорентино обясни, че е проговорила за брака си с Гари Олдман, защото разказите на други жени са й дали сили. „Искам синовете и светът да знаят истината“, заяви тя. Тя призна, че и сама има принос за съсипания си живот и съжалява, че не е била майката, която заслужават децата й.

Преди Доня Фиорентино, Гари Олдман беше женен за актрисата Лесли Манвил, която роди сина му Алфи, както и за Ума Търман. След това той се ожени за певицата Александра Идънбъро през 2008 г. Двамата се разделиха през 2015 г. Миналия септември той сключи брак с изкуствоведката Жизел Шмит.

 
 
Коментарите са изключени за Бившата съпруга на Гари Олдман нарече брака си с него „кошмар“