shareit

Ан Хатауей: „Сценарият за „Princess Diaries 3 “ е готов“

| от chronicle.bg |

Ан Хатауей потвърди, че сценарият на „Princess Diaries 3“ е приключен и че тя и Джули Андрюс отново ще си партнират. Изминаха почти 15 години от премиерата на втория филм.

Базиран на едноименния роман на Мег Кабът „Princess Diaries“ излиза по кината през 2001 година и разказва за Амелия, непохватно и срамежливо момиче, което научава, че е наследницата на измислено кралство в Европа. След втория филм изглеждаше, че историята на Мия е приключила, но Хатауей донесе добри новини. Това стана в предаването „Watch What Happens Live With Andy Cohen“, където водещият попита актрисата относно слухове по отношение на възможен трети филм.

„Има сценарий за трети филм. Има сценарий. Аз искам да го направя. Джули (Андрюс) иска да го направи. Дебра Мартин Чейс (продуцент на предните филми) иска да го направи. Всички наистина искаме трети филм.“

Въпреки ентусиазма, Ан заръча на феновете да са по-търпеливи. „За нас е важно да имаме солиден сценарий и да не претупаме проекта. Това може да звучи малко фрустриращо, но има толкова много хубави филми от миналото, които получиха отвратителни продължения през последните години, че няма нищо лошо след 15 години да почакаме още малко. Добрата новина е, че има надежди за филм.

 
 
Коментарите са изключени за Ан Хатауей: „Сценарият за „Princess Diaries 3 “ е готов“