Ан Хатауей не е секси? Използвайте малко въображение

| от chr.bg |

Ан Хатауей е една от любимите ни актриси и в същото време, божествено красива жена. Въпреки че не всички мислят така.

В интервю за Harpers Bazaar актрисата разкри, че в началото на кариерата си е имала проблеми с колеги, които не са я смятали за секси.

„Въпреки че съм постигнала доста… не беше лесно. Много хора ми казваха: „Ти не си такава, това не можеш да го играеш.“

Дори не мога преброя всичките пъти, в които някой ми е казвал, че не съм секси. Но аз им отговарям: „Аз съм доста неща. Това, че не всеки ден изглеждам супер секси, не означава, че не мога да бъда такава за някоя роля.

Използвайте малко въображението си, момчета.“

В интервюто Хатауей разказа и че се е отказала от веганския живот и се е върнала към месоядното хранене.

В днешно време доста хора се обръщат към суровоядството, но актрисата, която на 12 ноември навърши 36 г., се връща към нормалното хранене след период като веган.

Хатауей спира месото и животинските продукти, когато се подготвя за ролята на Селина Кайл (Жената-котка) в „Черният рицар“, за да изглежда по-добре в котешкия костюм, но по време на снимките на „Интерстелар“ е трябвало да носи 20-килограмов скафандър.

„Не се чувствах нито добре, нито по-здрава“, сподели Хатауей. Тогава снимките на научно-фантастичния филм на Кристофър Нолан се правят в Исландия, а актрисата призна, че след една сцена просто е влязла в ресторант в Рейкявик и си е поръчала риба.

Оттогава Хатауей не се е замисляла отново да спре месото.

А за тези, които смятат, че Ан Хатауей не е секси (не знам къде ги намират тези хора), вижте галерията нея, както и любимите ни нейни филми.

 
 
Коментарите са изключени за Ан Хатауей не е секси? Използвайте малко въображение