shareit

7 страхотни хоръра от последните 10 години

| от chornicle.bg |

Не е новина за никого, че има как един филм да попада в групата на хорърите и в тази на най-награждаваните филми. Дори сме ви показвали, хорърите, които са стигали до „Оскар“. Но до преди няколко години, филм като „Бягай!“ никога не би имал шанс да обере толкова номинации, колкото на последните награди на Академията на САЩ.

Самите ние никога не сме смятали, че „Бягай!“ заслужаваше номинациите (какво остава за наградите), но трябва да му се признае, че в своя жанр той е добър филм. Той, заедно с още няколко филма, за които ще ви разкажем след малко, доказват, че освен в златната ера на филмите за супергерои и телевизионните драми, се намираме и в златна ера и за ужасите. Все повече, все по-скъпи и често пъти, значително по-добри от евтините торбички с изкуствена кръв от началото на века.

А какво по-добро време за качествени хоръри от следващите няколко дена. Дори ако оставите настрана Хелоуин… вижте времето навън. А след това вижте и галерията ни горе със 7 страхотни хоръра от последните 10 години и се оставете в компанията на някой от тях.

 
 
Коментарите са изключени за 7 страхотни хоръра от последните 10 години