shareit

Хюстън, имаме проблем – космическата мастурбация е забранена

| от |

Космосът е единственото място, където човек може да направи много неща за първи път. Преди време разглеждахме интересни космически иновации като първата тоалетна. Да, първият американец в космоса – преди да се появят каквито и да е било спекулации, осъзнаваме, че Гагарин е първият човек изобщо в космоса – излита и осъзнава, че има яростна нужда от тоалетна, но инженерите просто не са мислили за тази идея.

След време предоставят памперси, но в историята има и случай, в който може да възникне дори глобален конфликт заради тоалетна. Причината е, че руснаци и американци, обитаващи една космическа станция, трябва да използват две тоалетни. След като руската се чупи, другарите бързат да използват капиталистическата, но срещат веднага американски отпор, тъй като друга няма. Ситуацията ескалира още повече, когато се налага Путин да говори с Обама, за да установят условията за употреба.

След няколко седмици пристига руски кораб, който носи резервни части, но изводите са ясни – колкото по-рядка е една стока, толкова по-висока става и цената ѝ. Установяваме, че има дори космически закон, който определя каква ще е присъдата на човек при извършването на убийство. Такова все още не се е случвало, но дори по тази линия имаме напредък. И ако се чудите какво още е направено в космоса ще подскажем – финансова измама.

Оказва се, че една ревнива космонавтка е успяла да използва интернет връзката, за да злоупотреби със сметката на своята партньорка. Всичко това са събития от последното десетилетие и започваме да се чудим какво още може да се случи на борда на космическа станция. Напиването не е невъзможен сценарий, поради простата причина, че някои астронавти успяват да пренесат и малко алкохол, но не могат да се напият с него, все пак станцията се следи по всяко време, но за празници е позволено, поне една глътка.

Съществува и още един космически проблем – мастурбацията е строго забранена. Всеки един човек на борда може да се похвали с малко лично пространство и е очаквано от него да го използва свободно. Единствената издадена забрана е мастурбацията. Точно така, астронавтите нямат право да прекарват интимното си време сами със себе си.

Има и много причини, като експертите посочват, че на борда има твърде много жени (не е това, което си мислете) и дори една малка част от летящ сперматозоид може да причини нежелана бременност. Конан О’Браян задава точно този въпрос на инженер на НАСА, докато тече неговото предаване. Въпросът е свързан с това дали някога се е налагало на инженерите да изпращат порно на астронавтите. Оказва се, че отговорът е отрицателен. Това означава ли, че порното не работи при нулева гравитация? Оказва се, че работи и точно това е проблемът.

Според инженерите, три различни дами на космическата станция могат да забременеят от един човек и то само при един акт на самозадоволяване. До този момент именно сексът се смята за един от най-големите логистични кошмари, особено след като говорим за летящи флуиди, способни да създават живот. Същите най-често трябва да плуват, но при нулева гравитация няма проблем да се движат доста свободно и да търсят целта си. В името на науката е редно да се установи дали наистина ще бъдат толкова хищни в подобна среда, но по-лошото е, че никой не може да предостави достатъчно информация по темата.

Още една неприятност дебне повечето астронавти, при нулева гравитация се забелязва и свиването на половия орган. Д-р Джон Милис дава много по-подробен отговор на въпроса: какво ще представлява секса в нулева гравитация. Скромното му мнение е, че това ще бъде нещо подобно на скок с парашут и опит за полов контакт, но с тази разлика, че в космоса това ще е още по-невъзможно. И докато американците имат ограничения по тази тема.

Другарите от Кремъл успяват да намерят смелост и да поискат семенна течност, придобита именно в тези условия. Д-р Ирина Огнева помолила своите колеги да предоставят проба, но никой не е бил съгласен. Имайки предвид огромното количество, никой не би желал плувците да се озоват в храната му, да бъдат погълнати случайно или да създадат рожба в корема на Огнева. Добър опит от нейна страна, но само толкова. Следователно имате отговора: космосът е красив и необятен, но не се позволява на един космонавт да прави каквото и да било.

 
 
Коментарите са изключени за Хюстън, имаме проблем – космическата мастурбация е забранена

Повече информация Виж всички