shareit

Мъж бе хванат да уринира на гроба на бившата си съпруга всяка сутрин

| от |

Първият път когато Майкъл Андрю Мърфи вижда изпражнения близо до гроба на майка си, той решава, че те са дело на някое куче. Вторият път обаче започва да се съмнява. И след като поставя скрита камера, открива отвратителната истина – бившият съпруг на майка му посещава гроба й сутрин и пикае върху надгробния й камък.

„Искаше ми се да отида и да го убия“, казва Мърфи пред New York Post за реакцията си на оскверняването на гроба.

Според Daily Voice майката на Мърфи, Линда Торело, се омъжва за бившия си съпруг Дийн Айхлер през 1974 г. Но бракът им е кратък и нещастен и двамата се развеждат, след като Торело забременява и Айхлер казва, че детето й не е негово , според семейството на Торело. Впоследствие обаче ДНК тест доказва, че греши и семейството на Дийн застава на страната на Линда и тяхната дъщеря.

„Те обичаха майка ни“, казва Мърфи пред Daily Voice и добавя, че семейството на Айхлер е било отчуждено от него и втората му съпруга. „Семейството му избра майка ми пред новата му жена. След това той каза, че всички те са мъртви за него. Вероятно оттам идва враждебността.“

Но Мърфи не знаеше колко дълбока е тази враждебност на Айхлер, докато той и неговите близки не започват да намират торби с изпражнения близо до гроба й в Оринджтаун, Ню Йорк. Мърфи става подозрителен и се сдобива с разрешение от гробището да скрие камери за следене в близките дървета.

За негов шок и ужас камерите улавят размазаното изображение на мъж, който се появява на гроба на покойната Линда четири дни подред и пикае върху нейния надгробен камък.

Тъй като самоличността на мъжа първоначално не е ясна от записа на камерата, Мърфи и сестра му решават да се скрият до гроба на майка си и да го издебнат. Така сутринта на 18 септември виждат мъж, който се отправя към гроба – и успяват да го разпознаят.

„Тресях се, докато се криех“, казва Мърфи пред New York Post. „Сестра ми плачеше… Гадеше ми се, бях толкова ядосан.“ Отбелязвайки, че съпругата на Айхлер изглежда го е придружавала всяка сутрин в колата му, Мърфи добави: „Не мога да накарам жена ми да излезем на вечеря, но този човек кара жена му да отиде с него и да го чака в колата, докато осквернява останките на майка ми всяка сутрин.“

След това Мърфи публикува видеозапис от срамния процес на гроба във Facebook и пише:

„ТОВА МИ РАЗБИВА СЪРЦЕТО. Мъж от Берген, окръг Ню Джърси, оставя торби с изпражнения и пикае върху надгробния камък на майка ми почти всяка сутрин като съвсем нормално нещо, подпомаган и от жена си – имаме седмици и месеци доказателства… никой в ​​семейството ми не е имал контакт с него някъде от 1976 г… не сме сигурни как е открил гроба на майка ми.“

Въпреки че полицията първоначално казва на Мърфи, че не могат да направят особено много, по-късно те променят мнението си. Според Daily Voice оскверняването на гроб е престъпление в щата Ню Йорк, стига щетите да възлизат на повече от 250 долара. И тъй като Мърфи е платил надгробният камък и околността да бъдат почистени от компания за опасни вещества, този праг е изпълнен.

И наистина – полицията в Оринджтаун потвърждава на 26 септември, че е издала призовка за публично уриниране. Айхлер обаче може да получи и по-сериозни обвинения.

За Мърфи и семейството му най-важното е да получат справедливост за майка им, която почива през 2017 г. от рак. Той казва пред New York Post, че той и сестра му нямат представа откога Айхлер прави посещенията си и е възможно да го е правил през петте години, откакто тя почина.

„Това е позор за мен, семейството ми“, казва синът пред ABC 7.

Пред Daily Voice той добавя: „Трудно ми беше да спя. Започвам да се унасям и изведнъж се събуждам. Не ме интересува кой сте – такива неща няма как да не ви повлияят. Такова нещо да се случва със собствената ви… ужасно е.“

 
 
Коментарите са изключени за Мъж бе хванат да уринира на гроба на бившата си съпруга всяка сутрин

Повече информация Виж всички