Неудобната истина: Шпионските игри между САЩ и СССР за цялата МиГ серия от Студената войнa

| от |

По време на Студената война ще открием, че всеки лагер иска да знае какво точно оръжие има в другия. През целия период има достатъчно заплахи, но никой не иска да предприеме военни действия. Именно тук идват шпионите и хората, които се разочароват от един или друг режим. За съжаление не знаем какви точно са били успехите на руските агенти, когато идва време за разкриване на тайни, но пък знаем, че СССР е имал много проблеми с недоволни хора, които по един или друг начин, предават тайните си на американското разузнаване.

Няма изненадани, но пък ще открием, че в един момент САЩ не само притежава цялата авио серия, но и спокойно може да тренира най-различни въздушни боеве, подготвяйки своите пилоти за популярната Трета Световна война.

Благодарение на предадената информация и представените възможности на руските изтребители, напрежението спада значително и точно по тази причина можем да бъдем напълно благодарни на шпионите, които помогнаха за предотвратяването на конфликти в Европа, поне там. Ето кои са героите и хората, които помогнаха за тази цел:

 
 
Коментарите са изключени за Неудобната истина: Шпионските игри между САЩ и СССР за цялата МиГ серия от Студената войнa

Повече информация Виж всички