shareit

Тарантино уплаши крадци, влезли в дома му

| от chronicle.bg |

Куентин Тарантино уплаши двама крадци, влезли в дома му на 16 декември, потвърдиха местните власти. Инцидентът е станал в полунощ в дома на режисьора в Лос Анджелис. Крадците влезли, за да откраднат бижута и друга собственост, но Тарантино си бил вкъщи и ги чул.

Той се изправил срещу тях, но когато го видели, крадците побягнали с част от собствеността му. Те влезли през прозорец с изглед към задния двор на къщата. Полицията е била повикана и в момента анализира записите от видеокамерите. Обирът става само няколко седмици след сватбата на Куентин и Даниела Пик на 28 ноември.

Когато не пази дома си, режисьорът работи върху „Once Upon a Time in Hollywood“. Той прекара голяма част от лятото и есента в снимки на драмата, в която участват Леонардо ди Каприо и Брад Пит като телевизионна звезда и каскадьора му, които се опитват да пробият във филмовата индустрия на Холивуд. Марго Роби е моделът и актриса Шарън Тейт, която е убита от членове на култа Менсън на 9 август 1969 година. Няма друга информация за сюжета на лентата, освен че ди Каприо и Пит живеят в съседната къща до Тейт и съпруга й Роман Полански.

„Once Upon a Time in Hollywood“ ще е първият филм на Тарантино от „The Hateful Eight“ през 2015. Той твърди, че ще се пенсионира след като приключи с „Once Upon“, който ще е десетият пълнометражен филм в кариерата му. Премиерата е на 26 юли 2019.

 
 
Коментарите са изключени за Тарантино уплаши крадци, влезли в дома му