shareit

flydubai вдъхновява с пътешествия по света на по-ниска цена

| от CHR Aero |

flydubai обявява намаление с до 50% на цените на билетите за избрани полети, като вдъхновява пътуващите да посетят до 90 дестинации, част от мрежата на авиокомпанията.

Самолетните билети с промоционални цени могат да бъдат резервирани на официалния сайт на flydubai (flydubai.com), като офертата ще бъде валидна до полунощ на 14-ти март, за пътувания в интервала между 10-ти март 2016 г. и 25-ти март 2017 г. За първи път flydubai стартира разпродажба на билети, валидни за толкова продължителен период от време. Пътниците, които планират своите пътувания достатъчно рано, биха могли да се възползват от по-големи отстъпки.

Бизнес класата на flydubai осигурява допълнителен комфорт и персонално обслужване от специалния екипаж на бизнес салона, както и предимства при наземното обслужване.

flydubai предлага икономична класа в своята флота от 50 самолета Next-Generation Boeing 737-800, където пътниците могат да се насладят на интерактивна аудио и видео система с повече от 1200 часа филми, телевизия и музика на арабски, английски, хинди и руски език.

flydubai наскоро стартира обновения си уебсайт с нов дизайн, за да предлага персонализирано съдържание, базирано на местоположението на потребителите и предишни търсения и покупки. В допълнение, новите пътеводители за различни дестинации и съвети за пътуване осигуряват вдъхновение при планирането на перфектното пътуване, почивка или бягство в последния момент към някои от скритите съкровища на flydubai, като Мумбай, Катманду, Коломбо, Мале или Занзибар.

 
 
Коментарите са изключени за flydubai вдъхновява с пътешествия по света на по-ниска цена