shareit

Austrian Airlines с нови униформи

| от chronicle.bg |


През следващата година Austrian Airlines ще обнови униформите, носени от стюардесите и наземния персонал на авиокомпанията.

Новите костюми на персонала ще бъдат въведени през 2016 г. за около 3500 служители, от общо 6000 служители на Austrian Airlines. Те са сътворени от австрийската дизайнерка Marina Hoermanseder, която твори и живее в Берлин. “Нейните творения са с изразен индивидуализъм и техническа изтънченост, с възвишен и стилен дизайн”, казват от авиокомпанията.

Дизайнерът решава да запази стандартния червен цвят и за новите униформи “, защото този цвят предава най-добре силната идентичност на екипажа”, казва Marina Hoermanseder. Акцентът с червени чорапи и обувки е запазен.

В зависимост от авиокомпанията, качеството на плата е от решаващо значение. Всеки метър за униформите ще бъде подложен на изследване и лабораторни анализи преди да бъде окончателно одобрен.

“Нашите служители са визитната картичка на Austrian Airlines. С отличителните униформи ще могат да бъдат ясно разпознаваеми на всяко летище по света. Само през 2014 г., сме инвестирали в повече от 51 000 аксесоара “, заяви Amir Aghamiri, отговарящ за брандирането на Austrian.

Авиокомпанията е дъщерно дружество на Lufthansa, компанията е на първо място в Австрия и член на Star Alliance. Тя работи с авиопарк от 5 Boeing 777-200ER и 767-300ER 6 за дълги разстояния, 29 Airbus A319 / A320 / A321, 22 Fokker 100 / F70 и 18 Bombardier Q400 – самолети за къси и средни разстояния. Austrian Airlines обслужва 130 дестинации, включително 40 в Централна и Източна Европа.

 
 
Коментарите са изключени за Austrian Airlines с нови униформи