shareit

American добавя 8 нови маршрута

| от CHR Aero |


American добавя 8 нови маршрута, за да разшири присъствието си в Мексико, Карибите и Латинска Америка.

Авиокомпанията планира да възстанови полетите между летище Джон Ф. Кенеди в Ню Йорк (JFK) и Симон Боливар (CCS) в Каракас, Венецуела, на 17 декември. Полетите ще са пет пъти седмично с Boeing 757 и са на разположение за онлайн резервация на сайта на АА.

По линията Лос Анджелис (LAX)- Мексико Сити (MEX) ще се лети три пъти седмично с Boeing 737-800, започвайки от 3 септември.

От 7 ноември авиокомпанията ще лети по отсечката от Лос Анджелис (LAX) до летище Rafael Buelna (MZT) Масатлан, Мексико. Полетите ще са два пъти седмично (събота и неделя) и ще се изпълняват с Embraer E-175.

От хъба в Лос Анджелис ще се изпълняват полети два пъти седмично (петък и събота) до международно летище Сангстър (MBJ) в Монтего Бей, Ямайка с Boeing 737-800.

От Dallas-Fort Worth (DFW) ще се лети пет пъти седмично до Марискал Сукре (UIO) в Кито, Еквадор, стартирайки от 18 декември. От 19 декември започват полети веднъж седмично и до Пунта Кана (PUJ), Доминиканска република. И двата маршрута ще се изпълняват с Airbus A319.

На 19 декември ще се стартират полети от летище Charlotte Douglas (CLT) до летище Кюрасао (CUR) и до летище Gregorio Luperon (POP) в Пуерто Плата, Доминиканска република. Полетите ще са веднъж седмично (събота) и ще се извършват с Airbus A319.

Последният маршрут е от летище Чикаго O’Hare (ORD) до Пунта Кана (PUJ). Полетите започват на 19 декември, веднъж седмично (събота) и ще се изпълняват от Boeing 737-800.

 
 
Коментарите са изключени за American добавя 8 нови маршрута