Това са трите места, на които никога няма да стъпите!

| от |

Това са трите най-недостъпни места в света. До тях достъп имат малцина, а те със сигурност не могат да се нарекат обикновени хора. Вижте трите места на света, до които никога няма да стигнете:

Зона 51 САЩ

1

Това е военен полигон, който се намира в Невада, на 90 км от Лас Вегас. Дълги години американците отричаха, че това място съществува, но през август бяха открити документи, които доказват неговото съществуване.

2

Достъпът в близост до зоната е абсолютно забранен. От всички страни има предупредителни табели, на които пише, че по нарушителите ще се стреля. Служителите в базата се транспортират с чартърни полети от Лас Вегас.

Menwith Hill, Великобритания

3

Това е база на кралските военно-въздушни сили, която се намира в Йоркшир. Смята се, че тук се намира най-голямата радарна система за контрол в света. Работата на специалистите е да контролират всички изстреляни бойни ракети от целия свят. Тук има настанени американски и английски военни експерти, които наблюдават и радарните системи в космоса.

Архивът на Ватикана

4

В него се намира уникална колекция от книги и исторически документи. Това е най-охраняваното място в света. В папските архиви се съхраняват тайни документи, събирани от векове, някои от които имат правна стойност в момента. Тайната беше разкрита частично миналата година, когато на специална изложба бяха показани някои от архивните документи.

 
 
Коментарите са изключени за Това са трите места, на които никога няма да стъпите!

Повече информация Виж всички