Тайга има нова приятелка

| от chronicle.bg, по БТА |

Рапърът Тайга породи слухове, че си има нова приятелка, след като на фестивала Уайърлес в Лондон през уикенда бе забелязан в компанията на загадъчна блондинка, която е като копие на бившата му партньорка Кайли Дженър, съобщи Контактмюзик.

Изпълнителят на хита „Rack City“ създаде впечатлението, че е прежалил Кайли, след като бе забелязан да поддържа близки контакти с блондинка с впечатляващ бюст, която прилича много на бившата му приятелка.

„Той бе зад кулисите заедно с нея“, заяви източник, цитиран от Bang Showbiz. „Тя до голяма степен напомня бившата му приятелка Кайли, но е с руса коса.“

Самоличността на мистериозното момиче все още не е известна. 27-годишният рапър обаче го държеше за ръка, докато двамата гледаха заедно концертни изпълнения в рамките на фестивала.

Съвместната им публична поява идва часове след като стана ясно, че Травис Скот настоял изпълненията му на живо да се състоят в събота, за да може приятелката му Кайли Дженър, сестра й Кендъл и тяхната приятелка Бела Хадид да ги видят, без да се „сблъскат“ с Тайга или бившия приятел на Бела – Уикенд.

 
 
Коментарите са изключени за Тайга има нова приятелка