CHR хороскоп: динамично начало на седмицата

| от chronicle.bg |

Седмичен астрологичен обзор (от 07.11. до 13.11.)

В понеделник и вторник Луната ще се намира в знака Водолей, най-оригиналният, независим и свободолюбив знак от зодиака. Бихме могли да очакваме тези два дни да са доста динамични, раздвижени и пълни с внезапни обрати за повечето от нас.

Периодът е подходящ за занимания с нови технологии, социални контакти, политика или телевизия.

Най-комфортно ще се чувстват през тези два дни въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях са възможни изненадващи срещи, обаждания или съобщения. Много е вероятно на представителите на тези знаци да им хрумне идея, как да осъществят своя отдавнашна цел или мечта и да намерят хората, които биха могли да са им полезни и да ги подкрепят.

Сряда и четвъртък Луната ще пребивава в знака Риби. През тези два дни е възможно около нас да цари хаос и объркване и да ни е трудно да се организираме.

Периодът не е добър за стартиране на важни проекти, сключване на сделки или споразумения, подлагането на медицински интервенции или взимане на важни решения.

Най- не във форма ще бъдат подвижните знаци Риби, Стрелец, Близнаци и Дева, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. На тях ще им е изключително трудно да реагират обективно на ситуациите, в които попадат, понеже ще са с изострена чувствителност и емоциите силно ще влияят на преценките им. За тези знаци е добре да намерят време за разпускане и отделяне от стреса. Най-добре биха им се отразили занимания с плуване, йога, танци или творчество.

В петък и събота Луната ще преминава през знака Овен. Това разположение ще направи тези два дни подходящи за спортни активности, авантюризъм, отстояване на позициите, както и за стартиране на нови дейности.

Най-комфортно ще се чувстват през периода огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще успеят да постигнат значителни личностни успехи и да напреднат по важен за тях въпрос.
В неделя Луната ще преминава през знака Телец, поради което вторият почивен ден е изключително подходящ за разкрасителни процедури, готварство, архитектура, отдаване на почивка и удоволствия.

Най-успешен ще бъде денят за земните знаци Дева, Телец и Козирог, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях е вероятно добро стечение на обстоятелствата да им помогне да разгърнат по много добър начин потенциала и възможностите си.

От 09.11. до 19.12. Марс, планетата, която отговаря за начина, по който се отстояваме и борим, както и за началото на нещата, ще преминава през знака Водолей.

През периода е много вероятно голяма част от нас да стартират проект или задача, които са иновативни, нестандартни и силно футуристични. Ще сме склонни да се борим за неща, които са силно идеалистични и със застъпен социален елемент.

Най-успешен ще бъде периодът за въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Голяма част от тях ще започнат значими лични или професионални партньорства, ще намерят важни съюзници и съмишленици и по всяка вероятност стремглаво ще напредват по важни за тях въпроси.

 
 
Коментарите са изключени за CHR хороскоп: динамично начало на седмицата