Ден преди премиерата: Поглед зад кулисите на Game of Thrones

| от chronicle.bg |

Новият сезон на култовия сериал Game of Thrones за първи път ще се появи, преди почитателите на поредицата да са имали шанса да прочетат книгата на Джордж Р.Р. Мартин. Междувременно идеите за по-кратки сезони се сблъскват със слуховете, че може би ни очаква още един – последен, от поредицата „Песен за огън и лед“. Преди няколко дни самият Мартин каза, че обмисля създаването на други истории от света на Вестерос, включително сериал по събития от 90 години преди случването на играта на тронове.

Междувременно сценаристите на сериала публично заявиха в интервю, че Джон Сноу е мъртъв. Точка. Така и не става ясно обаче защо Кит Харингтън прекара дълго време на снимачната площадка на новия сезон – едва ли това е само за да играе труп.

Докато въпросите се трупат, HBO пусна нова порция снимки от новия сезон, който да ни подготвят в какви роли ще видим героите през следващите епизоди. Някои са мъртви, други са пленени, а трети – бегълци. Вижте в галерията кой къде ще се намира в началото на сезона. Разбира се, никой не може да каже кой ще оцелее до края. Както знаем, Джордж Р. Р. Мартин обича да убива героите си и винаги е изненадващо жесток.

В текста под снимките се опитахме и да съберем цялата информация, която се е появявала около героите преди началото на новия сезон. Първи епизод можете да гледате в понеделник, 25 април, от 21.00 ч. по HBO.

 
 
Коментарите са изключени за Ден преди премиерата: Поглед зад кулисите на Game of Thrones