ТОП 16 любими Zumba песни на Иванка Радкова

| от |

На Ивановден ви представяме селекцията на именичката Иванка Радкова. А тук може да видите къде води Zumba класове в София.

Преживях любовта от пръв поглед в своя живот. И тя не е към мъж, жена, дете или живо същество. При мен се появи под формата на очарование и страст към един спортен стил, наречен Zumba.

Много дълго време се съпротивлявах срещу този стил. Струваше ми се смешен, неефективен и несериозно-сектантски, но един ден си казах: „Добре де, дайте да я видим тази зумба, която толкова превъзнасяте!“. Отидох през юли 2011 г. и от тогава не съм спирала. И не само, че не спрях, а три години и половина по-късно се осмелих да стана инструктор и да водя свои класове. Да предавам искрата на забавлението, която дава здраве и която поддържа тялото и духа в равновесие по начина, по който аз усещам Zumba. Защото моето лично мото в този спортен стил от първата минута през онази гореща юлска вечер на 2011 година до сега не се е променило и няма да се промени никога, а то е: Зумба – на първо място забавлението!

Трудно е човек да направи една кратка селекция на любимите си зумба песни. И все пак се постарах да събера моите любими 16. От 2011 година до сега.

Приятно слушане! 🙂

 
 
Коментарите са изключени за ТОП 16 любими Zumba песни на Иванка Радкова